Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Make Install Error  (Read 4535 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ze0n

  • Guest
Make Install Error
« on: September 29, 2006, 01:13:45 PM »

hi when i do make install i get this error

Box is Debian 3.1 serge

box@box:~/anope-1.6.4$ make install
cp -p lang/language.h .
(cd lang ; make CFLAGS=" -O2 -Wall -g")
make[1]: Entering directory `/home/user/anope-1.6.4/lang'
make[1]: Nothing to be done for `all'.
make[1]: Leaving directory `/home/user/anope-1.6.4/lang'
install -g y -m 750 services /home/user/services/services
install: invalid group `y'
make: *** [install] Error 1

please note i removed user details and box info
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
(No subject)
« Reply #1 on: September 29, 2006, 02:04:06 PM »

By doing that, you made it a lot harder to diagnose.

I'll guess invalid group 'y'.
Logged

Ze0n

  • Guest
(No subject)
« Reply #2 on: September 29, 2006, 09:06:32 PM »

what has made it alot harder ? cause i removed that box info from the post ?

anyhow dose y ment to have a -

like -g -y -m

or perhaps

-g +y -m

well it's one beyond my brain
Logged

Ze0n

  • Guest
(No subject)
« Reply #3 on: September 30, 2006, 03:23:49 AM »

i will give 1.7 a go and see if it changes or gives me the same error
Logged

Ze0n

  • Guest
(No subject)
« Reply #4 on: September 30, 2006, 03:50:52 AM »

ok version 1.7.15 works fine and compiles nicely there must be something worng with 1.6 or something is missing to run on debian 3.1 serge

anyhow thanks guys
Logged
Pages: [1]   Go Up