Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [win32] Errors using other databases  (Read 4398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da-Huntha

  • Guest
[win32] Errors using other databases
« on: July 31, 2006, 10:06:44 PM »

I've freshly installed Anope on my server and copied the old Databases I used on my previously crashed server on this one.
Now here is the error I get:


Code: [Select]
[Jul 31 22:04:21 2006] Loading IRCD Protocol Module: [unreal32]
[Jul 31 22:04:21 2006] status: [0][Module, Okay - No Error]
[Jul 31 22:04:21 2006] Launching Anope into the background
[Jul 31 22:04:21 2006] Anope 1.7.14 (1023) (ircd protocol: UnrealIRCd 3.2+) starting up
[Jul 31 22:04:21 2006] ns_sendpass requested unload...
[Jul 31 22:04:21 2006] debug: trying to load core module [ns_sendpass]
[Jul 31 22:04:21 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Jul 31 22:04:21 2006] cs_sendpass requested unload...
[Jul 31 22:04:21 2006] debug: trying to load core module [cs_sendpass]
[Jul 31 22:04:21 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Jul 31 22:04:21 2006] ms_rsend requested unload...
[Jul 31 22:04:21 2006] debug: trying to load core module [ms_rsend]
[Jul 31 22:04:21 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Jul 31 22:04:21 2006] MySQL: has been disabled.
[Jul 31 22:04:21 2006] FATAL: Invalid format in chan.db


Anyone knows what the problem with chan.db is and how to fix it?
Logged

Tom65789

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 343
    • www.t65789.co.uk
(No subject)
« Reply #1 on: July 31, 2006, 10:21:48 PM »

have you upgraded from 1.6 to 1.7?

Da-Huntha

  • Guest
(No subject)
« Reply #2 on: July 31, 2006, 10:24:22 PM »

I'm not sure, since the changelogs all give changes from the 1.7 branch
Logged

katsklaw

  • Guest
(No subject)
« Reply #3 on: July 31, 2006, 10:25:21 PM »

I'm guessing the old server had MD5 encryption enabled and the new one doesn't.

[Edited on 31-7-2006 by katsklaw]
Logged

Da-Huntha

  • Guest
(No subject)
« Reply #4 on: July 31, 2006, 10:28:02 PM »

Quote
Originally posted by katsklaw
I'm guessing the old server had MD5 encryption enabled and the new one doesn't.

[Edited on 31-7-2006 by katsklaw]


I'm not using MySQL, and can't seem to find MD5 options in the config file (other than in the MySQL section).

[Edited on 31-7-2006 by Da-Huntha]
Logged

katsklaw

  • Guest
(No subject)
« Reply #5 on: August 01, 2006, 12:06:51 AM »

UPDATE: Da-Huntha dropped by IRC and based on the info provided about his system and it's history, it's most likely currupted db files.
Logged
Pages: [1]   Go Up