Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Webcpanel Connection via HTTPS dont work  (Read 406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rene

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Webcpanel Connection via HTTPS dont work
« on: February 23, 2019, 12:24:16 PM »

hello anybody :) i have setup anope 2.0.6 and activate the webcpanel for it. now my problem is the connection from the url for default is http://url:8080 but i will connect with https://url:8080 i activate the m_ssl_openssl module in the modules.example.conf .. whats wrong?

how can i connect via https://url:8080 to the webcpanel ?
For a better understanding ...
I installed Plesk on my server and encrypted my domain using SSL Encrypt for SSL / TSL. Now I would like the data entered in the webcpanel are also encrypted this happens so if you use HTTPS ..
I hope you understand me I'm from Germany
I have encrypted the domain with Lets Encrypt so that all data entered in forms are encrypted.
But if I call  [HTTPS://domain:8080] an error comes
When I call the panel via HTTP it works but the data is not encrypted. if I go with firefox in the formularfeld he warns me that the connection is not encrypted entered data can get into wrong hands. I thought if I activate the SSL module in the modules.example.conf that I can then connect via HTTPS this is unfortunately not the case.

Please Help!
Here are 2 Pictures sorry i'm from germany

« Last Edit: February 23, 2019, 12:50:19 PM by Rene »
Logged

Rene

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Webcpanel Connection via HTTPS dont work
« Reply #1 on: February 26, 2019, 09:46:29 PM »

Please HELP
Logged
Pages: [1]   Go Up