Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Anope + InspIRCd issues  (Read 3848 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Andrew

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Anope + InspIRCd issues
« on: November 11, 2014, 03:56:25 AM »

I configured anope with my Inspircd and keep getting

[Nov 10 21:40:51 2014] Connected to Server 1 (69.162.163.14:6697)
[Nov 10 21:40:51 2014] Read error from server: Unknown error: 0 (error num: 0)
 
ps aux does not show services running at all

my link block is

<link name="services.verque.org"
      ipaddr="69.162.163.14"
      port="6697"
      sid="3AX"
      sendpass="magicka77"
      recvpass="magicka77">
<uline server="services.verque.org" silent="yes">

this is in my services config for the SID

#     An example is shown below.

#Numeric "64"

# TS6 (InspIRCd 1.2+) compliant:

Numeric "3AX"

# NickLen [RECOMMENDED]

any suggestions ??? thanks !
Logged

Adam

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 463
Re: Anope + InspIRCd issues
« Reply #1 on: November 11, 2014, 04:25:13 AM »

Do you have m_spanningtree loaded on inspircd? Also this belongs i the 1.7/1.8 support forum.
Logged

Andrew

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Anope + InspIRCd issues
« Reply #2 on: November 11, 2014, 04:48:03 AM »

i got the issue fixed port mismatch ... thanks and sorry i just added it here real quick
Logged

Andrew

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Anope + InspIRCd issues
« Reply #3 on: November 11, 2014, 05:33:07 AM »

i got the issue fixed port mismatch ... thanks and sorry i just added it here real quick

anytime i wget a mod to the right folder then I do make module then do the os load command it says unable to load .. i am services root
Logged
Pages: [1]   Go Up