Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Is this connected?  (Read 2782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wade

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Is this connected?
« on: September 26, 2014, 11:58:40 AM »

Hello guys!

I dunno if it is a problem or not but i feels like anope isn't working on my network. I did all the configurations and did ./services, This is the log i got

Quote
Anope 2.0.1, build #2, compiled 10:43:14 Sep 25 2014
WARNING: You are currently running Anope as the root superuser. Anope does not
         require root privileges to run, and it is discouraged that you run Anope
         as the root superuser.
Using configuration file conf/services.conf
Attempting to connect to uplink #1 188.**.**.** (188.**.**.** ), port 6667
Successfully connected to uplink #1 188.**.**.** :6667
Successfully linked, launching into background...

After i've seen this, i rehashed and restarted Unreal and gone to see whether it connected or not, commands are still not working in there. What do i do ;/
« Last Edit: September 26, 2014, 12:06:52 PM by Wade »
Logged

katsklaw

  • Supporter
  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 537
Re: Is this connected?
« Reply #1 on: September 27, 2014, 01:21:55 AM »

To which commands are you referring?
Logged

Wade

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Is this connected?
« Reply #2 on: September 27, 2014, 02:32:09 AM »

To which commands are you referring?

Like nickserv and chanserv commands, i think it is fixed now cuz those commands are working and i could register too. :)
Logged
Pages: [1]   Go Up