Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Admin page doesn't login  (Read 6477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Connor

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Admin page doesn't login
« on: June 03, 2013, 10:43:08 AM »

Hello. I have Denora installed, and MagIRC set up, but when I try to login on the admin page to finish the setup, it literally doesn't even try to login. magIRC on my server is located http://blueeos.com/chat/stats/

Update: Still doesn't work. took a look at the PHP index file for that area, as far as I can tell, it looks to be in working order. I'm fairly certain PHP is up to date, but am unsure how badly a not-so up-to-date PHP installation would affect. PHP does work on my server. The login button seems to click, but does nothing. Please help. Been working on getting this working for a few days now.

Update: Added /another/ installation of MagIRC in http://stats.blueeos.com but to no avail. still doesn't login.

I have no idea what is causing it. any help would be greatly appreciated.
« Last Edit: June 04, 2013, 11:12:29 PM by Connor »
Logged

Connor

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Admin page doesn't login
« Reply #1 on: June 04, 2013, 11:13:45 PM »

Can anyone even give me a general idea of what might be going wrong?
All the requirements are being met. I have PHP 5.3.24, pdo_msql is enabled, gettext is enabled, and mcrypt is enabled. The browser I'm using is Google Chrome.

Basic info:
PHP 5.3.24
MagIRC 0.8.7
Microsoft Windows Server 2008 R2
IIS7
Python support and Perl support.
« Last Edit: June 04, 2013, 11:39:52 PM by Connor »
Logged

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: Admin page doesn't login
« Reply #2 on: June 10, 2013, 06:53:03 PM »

Please update magirc to the latest git version, run setup again to upgrade the database and then try again and let me know if it works now.
Logged

Connor

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Admin page doesn't login
« Reply #3 on: June 17, 2013, 12:58:27 PM »

It is the latest version. Database is also updated. I tried that first.
Logged

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: Admin page doesn't login
« Reply #4 on: June 23, 2013, 01:16:13 PM »

Are you using some sort of proxying or something?
If I try to go to http://blueeos.com:81/chat/stats/admin/ the login seems to work correctly.
Logged

Daniel

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Admin page doesn't login
« Reply #5 on: December 17, 2013, 02:21:53 AM »

I also have a problem with the login in the admin area. While standing there login and password but nothing more (see link)
http://www.mstats.zwergenirc.de/admin

OS ( Server) Win 2012 with plex 11.5
PHP 5.3.24
MagIRC 0.8.7 beta
My question is what do I have to do it in detail please go to say since I'm a beginner. I have talked with my server provider and he said it is supported.
Thanks.


Logged

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: Admin page doesn't login
« Reply #6 on: December 29, 2013, 08:27:43 PM »

I also have a problem with the login in the admin area. While standing there login and password but nothing more (see link)
http://www.mstats.zwergenirc.de/admin

OS ( Server) Win 2012 with plex 11.5
PHP 5.3.24
MagIRC 0.8.7 beta
My question is what do I have to do it in detail please go to say since I'm a beginner. I have talked with my server provider and he said it is supported.
Thanks.

I just see the default Plesk page so I guess you removed magirc :(
Logged

Daniel

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Admin page doesn't login
« Reply #7 on: December 29, 2013, 08:33:33 PM »

I just see the default Plesk page so I guess you removed magirc :(
No Plesk has been updated and I don't know how I get all my pages in the origin. in the last update I had to make only PHP to 5.4... This goes but not anymore. I'm if I attacked again to have. But the root is still there, I've changed nothing.
Logged

Daniel

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Admin page doesn't login
« Reply #8 on: January 01, 2014, 10:53:34 AM »

So failure of the page found. the 404 is now no longer available. Now I have the PHP support (php run as "CGI application, PHP version 5.4.23") there is now above even more "error"...
Have fun should watch.
Logged

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: Admin page doesn't login
« Reply #9 on: January 01, 2014, 03:35:48 PM »

Please add the following code at the top of index.php,admin/index.php and rest/denora.php

Code: [Select]
if (!isset($_SERVER['REQUEST_URI']))
{
       $_SERVER['REQUEST_URI'] = substr($_SERVER['PHP_SELF'],1 );
       if (isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) { $_SERVER['REQUEST_URI'].='?'.$_SERVER['QUERY_STRING']; }
}
« Last Edit: January 01, 2014, 03:37:49 PM by Hal9000 »
Logged

Daniel

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Admin page doesn't login
« Reply #10 on: January 01, 2014, 03:47:02 PM »

okay but i can't  Login :/
« Last Edit: January 01, 2014, 03:49:24 PM by Daniel »
Logged

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: Admin page doesn't login
« Reply #11 on: January 02, 2014, 04:15:26 PM »

Looks like for some reason the base_url configuration you have is wrong.
Please change the base_url value to http://www.mstats.zwergenirc.de/ in the magirc_config table (using for example phpmyadmin)
Logged
Pages: [1]   Go Up