Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No Channel Stats are displayed  (Read 2630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hyper-threader

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • IceStarIRC - Chat, Fun and many more :)
No Channel Stats are displayed
« on: July 08, 2011, 07:05:38 PM »

Hello,

I´m having a problem with the Charts of any channel. On the top page, everything seems to be ok, I see the charts on any page.

But if I click on a channel, there will be no data displayed. There stands only a message "Access denied!" See ---> http://stats.icestarirc.org/?m=c&p=status&chan=%23unterwelt

All the same by clicking the other channels. The channel isn´t on the ingore list, the stats are collected, the StatsBot is in the channel and the option "largenet" is disabled.

All the other things work perfect, but this one by showing the channel stats not, I don´t know, what´s the problem.


I hope anybody can help. Thanks.
Logged

hyper-threader

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • IceStarIRC - Chat, Fun and many more :)
Re: No Channel Stats are displayed
« Reply #1 on: July 10, 2011, 09:58:35 AM »

I rerun ./mydbgen and restart the StatsBot, but the problem is the same.
No one of the channel stats are displayed, there stands only the message "Access denied!"
I´ve checked the config, but I can´t find a problem or error.
Logged

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: No Channel Stats are displayed
« Reply #2 on: July 10, 2011, 02:49:41 PM »

this has been fixed in the svn version of phpdenora.
alternatively, disable the hide sp channels feature in phpdenora.
Logged
Pages: [1]   Go Up