Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: services quit with PANIC! buffer = PRIVMSG Services :help  (Read 3290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Redwulf

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 8
    • ZeroNexus
services quit with PANIC! buffer = PRIVMSG Services :help
« on: May 08, 2006, 06:46:54 PM »

I'm sorry if this has already been resolved, I looked it up on google, but couldn't find anything.

the server is Unreal3.2.4.
Anope 1.7.14
and the mods for anope are;

bs_antispam [(null)] [3rd]
cs_appendtopic [$Id: cs_appendtopic.c 953 2006-01-14 1:36:29Z certus $] [Supported]
cs_enforce [$Id: cs_enforce.c 957 2006-01-24 07:54:48Z certus $] [Supported]
hs_request [$Id$] [3rd]
ns_maxemail [$Id: ns_maxemail.c 953 2006-01-14 11:36:29Z certus $] [Supported]
ns_noop [$Id: ns_noop.c 957 2006-01-24 07:54:48Z certus $] [Supported]
os_info [$Id: os_info.c 957 2006-01-24 07:54:48Z certus $] [Supported]
unreal32 [$Id: unreal32.c 995 2006-03-01 20:19:11Z rob $] [Protocol]
viagra_deafserv [1.0] [3rd]
The only thing I saw before Services quit (not actually shutting down) is
 Global: from services.server.net: PANIC! buffer = :Rip` PRIVMSG Services :help
--
where Rip is a user.
I'm aslo running NeoStats, but I don't think that has anything to do with it
Logged

Dave Robson

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 357
(No subject)
« Reply #1 on: May 09, 2006, 07:23:18 AM »

PRIVMSG Services :help - im a bit puzzled as to why that is your buffer, since it isnt a valid message (i dont think)

on a side note, could you try would all those 3rd modules loaded?
Logged

Redwulf

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 8
    • ZeroNexus
(No subject)
« Reply #2 on: May 12, 2006, 09:47:42 PM »

Actually I don't know what it was, but it's not showing that error anymore. And since I don't know what caused it, I can't test it either. Sorry for the bother, when I have clear info I'll post it again.
on a side note, I noticed that Anope ping times out rather too often. I've checked with my provider, but they say it's not on their side, and I'm also running Neostats on the same shell, and it never ping timesout. Is something wrong?



[Edited on 12-5-2006 by Redwulf]
Logged
Pages: [1]   Go Up