Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Logs --> Channel not working?  (Read 3229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Joseph Berry

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Logs --> Channel not working?
« on: November 14, 2010, 04:16:33 PM »

Code: [Select]
# LogChannel <channel> [OPTIONAL]
#
#     When defined, services will output log messages to this channel.
#     IMPORTANT: This can be a security risk so make certain this channel
#     is sufficiently protected from normal access.

LogChannel "#services-logs1"

# LogBot [OPTIONAL]
#
#     When defined, services will output all BotServ chatter to the defined
#     LogChan above. It shows all uses of BotServ ACT and SAY commands. Note
#     that there is no logging to the log file. Only works if LogChannel is
#     also defined.

LogBot


But i am in the channel supplied and no logs are showing, i jsut did an action to botserv and it didnt show either? whats wrong?
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: Logs --> Channel not working?
« Reply #1 on: November 14, 2010, 04:24:15 PM »

Did you /msg operserv set logchan on ?
Logged

Joseph Berry

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Logs --> Channel not working?
« Reply #2 on: November 14, 2010, 04:36:04 PM »

No, Sorry i didnt know i had to do that... thanks though :)
Logged
Pages: [1]   Go Up