Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Chanserv dont give auto modes  (Read 3760 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nyamka

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Chanserv dont give auto modes
« on: September 15, 2010, 03:27:59 PM »

Hi all! Please. help me to sovle problem. Im using unrealircd 3.2.3 + anope 1.8.3. I register a new channel, then i rejoin to it and chanserv dond give me status owner (~). If i say !owner, my botserv (chann. bot) give me owner. I want to get ~ automatic, when i join to my channel, how can i fix this (maybe i broken some parameter in anope config) ?

Please, help me with this trouble, thanks.

ps. sorry for my bad english.
Logged

Jobe

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1023
    • Anope IRC Services
Re: Chanserv dont give auto modes
« Reply #1 on: September 15, 2010, 05:31:06 PM »

Try /msg NickServ set autoop on and then rejoin.

Also make sure NSDefAutoOp does NOT have a # in front of it in services.conf
Logged
Your IP: ()
My IRC Status:

Come along and visit http://www.anopequotes.org/

Taylor

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 100
Re: Chanserv dont give auto modes
« Reply #2 on: September 15, 2010, 05:32:00 PM »

Well... Jobe barely beat me to that but anyways  I recommend updating both UnrealIRCd and Anope. Unreal is at 3.2.8.1 now and anope stable is at 1.8.5
Logged
Cronus
irc.cncirc.net
http://CnCIRC.net

nyamka

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Chanserv dont give auto modes
« Reply #3 on: September 15, 2010, 09:00:17 PM »

Try /msg NickServ set autoop on and then rejoin.

Also make sure NSDefAutoOp does NOT have a # in front of it in services.conf

Thanks for help! Im type /msg NickServ set autoop, and i get my channel status. But i have two bots and my users what to get channel status in auto mode (when i use old version of anope, this problem not showing). In my services.conf i dont found NSDefAutoOp:

Code: [Select]
# cat services.conf  | grep -i NSDefAutoOp
#

i put this param. manual, then i reboot anope, but problem not disappeared  :-\


Well... Jobe barely beat me to that but anyways  I recommend updating both UnrealIRCd and Anope. Unreal is at 3.2.8.1 now and anope stable is at 1.8.5

Im to affraid to update all components to my irc server. thats too many modules, another syntax in config files...main problem is small free time.

Guys, can you tell my what i must do for autoop, please  :)
Logged
Pages: [1]   Go Up