Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: "make" fails at bots.cpp/modules.h  (Read 18208 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: "make" fails at bots.cpp/modules.h
« Reply #25 on: December 31, 2009, 05:46:12 PM »

Surely the fact it tells you to choose another would tell you to change it and try again before posting?

Yes, they should be unique, I see nothing in that post you linked to saying otherwise?
Logged

Andreas

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: "make" fails at bots.cpp/modules.h
« Reply #26 on: December 31, 2009, 05:51:33 PM »

Surely the fact it tells you to choose another would tell you to change it and try again before posting?

Yes, they should be unique, I see nothing in that post you linked to saying otherwise?

I just commented out that line in anopes .conf and it works now. Sorry for that...dumb question.

BTW: My linked post also doesn't say, the have to be unique. There is nothing said about the numeric in the unrealircd.conf
There is only that: "6> our numeric is 250"
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: "make" fails at bots.cpp/modules.h
« Reply #27 on: December 31, 2009, 05:55:00 PM »

Clarified in post.
Logged

Andreas

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: "make" fails at bots.cpp/modules.h
« Reply #28 on: December 31, 2009, 07:54:58 PM »

Thank you for the help. I've got it running now.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up