Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: i canT start services...  (Read 6681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

levent ersoy

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 8
i canT start services...
« on: December 27, 2009, 08:52:00 PM »

when i can need a start anope. i give this ...

what is this problem? connat execute binary file?


sohbetin@sohbetinadi.com [~/services]# ./anoperc start
Starting Anope
./anoperc: line 61: /home/sohbetin/services/services: cannot execute binary file
Unfortunately it seems Anope did not start successfully
This error has been logged in your Anope Log file
Located in /home/sohbetin/services/logs/
This may help you diagnose the problem
Further help may be available from http://www.anope.org/
Logged

LEthaLity

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 307
    • LEthaLity
Re: i canT start services...
« Reply #1 on: December 27, 2009, 08:55:42 PM »

This error has been logged in your Anope Log file
Located in /home/sohbetin/services/logs/

input of those logs would help
Logged

Naram Qashat

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 192
    • CBX's Sprite Animations
Re: i canT start services...
« Reply #2 on: December 27, 2009, 08:56:16 PM »

What version of Anope are you actually running?  Anope 1.9.x's anoperc looks in ~/services/bin, not in ~/services.
Logged

levent ersoy

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: i canT start services...
« Reply #3 on: December 27, 2009, 09:38:48 PM »

i did install a 1.9 version of anope. i use this command for the compile "make" make is succesfully.. But i seen the services directory, this directory is only blank...

what is the problem , i dont understand
Logged

LEthaLity

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 307
    • LEthaLity
Re: i canT start services...
« Reply #4 on: December 27, 2009, 09:43:11 PM »

you should have 2 folders in /services on 1.9,  bin and data,  services is started from bin
Logged

levent ersoy

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: i canT start services...
« Reply #5 on: December 27, 2009, 09:46:10 PM »

this directory is blank
Logged

Naram Qashat

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 192
    • CBX's Sprite Animations
Re: i canT start services...
« Reply #6 on: December 27, 2009, 09:48:22 PM »

You might have forgotten to do make install.  Also, if you have an existing 1.8 install, don't install 1.9 over it.
Logged

ysfm

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9
    • irc.org.tr
Re: i canT start services...
« Reply #7 on: December 27, 2009, 10:44:18 PM »

if you send a turkish pm to me, i can help you.

You didnt correctly install anope
Logged
Pages: [1]   Go Up