Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Services crash on /bs assign #Bots <botnick>  (Read 3346 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Platzii

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Services crash on /bs assign #Bots <botnick>
« on: October 13, 2009, 04:43:07 PM »

Hi,

When I want to assign a services bot to #Bots, my services crash.
On other channels, it goes all well.

Can I fix this problem or is it a bug?

Grtz,
Platzii
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: Services crash on /bs assign #Bots <botnick>
« Reply #1 on: October 13, 2009, 04:44:55 PM »

Hi,

We'll need debug logs to see what is happening please.

./services -support or anope.exe -support
Logged

Platzii

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Services crash on /bs assign #Bots <botnick>
« Reply #2 on: October 13, 2009, 04:51:20 PM »

Strange,

Everything seems to work again? :/

Code: [Select]
[Oct 13 17:48:04.426886 2009] debug: Received: :Platzii ! botserv@services.t-bloc.net :assign #Bots ChatBot
[Oct 13 17:48:04.426975 2009] debug: Sent: :services.t-bloc.net ~ !1ArA39 #Bots :ChatBot
[Oct 13 17:48:04.427011 2009] debug: Sent: :ChatBot G #Bots +ao ChatBot ChatBot
[Oct 13 17:48:04.427030 2009] debug: Emitting event "bot_join" (2 args)
[Oct 13 17:48:04.427046 2009] debug: Emitting event "bot_assign" (2 args)
[Oct 13 17:48:04.427084 2009] debug: Sent: :BotServ NOTICE Platzii :Bot ChatBot toegewezen aan #Bots.

Platzii
Logged
Pages: [1]   Go Up