Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Services crashed  (Read 3851 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dragonheart

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Services crashed
« on: April 26, 2009, 09:01:05 PM »

Hi

My Services go offline with this message:

Code: [Select]
Apr 26 21:39:58 2009] PANIC! saving nick.db (caught signal 11)
[Apr 26 21:39:58 2009] Backtrace: not available on Windows
[Apr 26 21:39:58 2009] Running Microsoft Windows Server 2003 Family  32-bitStandard Edition
[Apr 26 21:39:58 2009] Services terminating on signal 11
[Apr 26 21:41:55 2009] Done reading configuration file.
[Apr 26 21:41:55 2009] Loading IRCD Protocol Module: [unreal32]
[Apr 26 21:41:55 2009] Loading Encryption Module: [enc_md5]
[Apr 26 21:41:55 2009] Launching Anope into the background
[Apr 26 21:41:55 2009] Anope 1.9.0-release (1951) (ircd protocol: UnrealIRCd 3.2+) starting up
[Apr 26 21:41:56 2009] Error while loading ns_sendpass: Not using mail, whut.
[Apr 26 21:41:56 2009] Error while loading cs_sendpass: sendpass may not be loaded if UseMail is loaded
[Apr 26 21:41:56 2009] Error while loading ms_rsend: Don't like memo reciepts, or something.
[Apr 26 21:41:58 2009] os_info: Directive OSInfoDBName loaded (os_info.db)...
[Apr 26 21:41:58 2009] FATAL: Read error on nick.db

Can me help someone? After restore backup from yesterday, it works
Logged

ShawnSmith

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 46
Re: Services crashed
« Reply #1 on: April 26, 2009, 09:06:13 PM »

[Apr 26 21:41:55 2009] Anope 1.9.0-release (1951) (ircd protocol: UnrealIRCd 3.2+) starting up

You may want to try updating to Anope 1.9.0-p1.
Logged

mooncup

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 65
Re: Services crashed
« Reply #2 on: April 26, 2009, 09:10:46 PM »

Check the permissions of nick.db
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: Services crashed
« Reply #3 on: April 26, 2009, 09:12:17 PM »

I would suspect your nick.db is corrupted, restore from backup.
Logged
Pages: [1]   Go Up