Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Runtime Error whenever loading module(s)  (Read 4379 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zach

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Runtime Error whenever loading module(s)
« on: October 22, 2012, 10:35:59 AM »

Hello, whenever I attempt to load a module into Denora from my client, I get a runtime error, as shown below:



My OS is Windows Vista Home Premium x64 SP2

Any help in fixing this error? Thanks!
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #1 on: October 22, 2012, 10:38:24 AM »

Install the VC++ runtimes for 2008, and 2010, and maybe even 2005 (I don't know what Denora is built with)
Logged

...

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #2 on: October 22, 2012, 10:41:40 AM »

Get the VC++ runtime here .. http://www.denorastats.org/download/denora/1.4.5-win32/

You want the ' Download for 64 bit Windows ' link..
« Last Edit: October 22, 2012, 10:44:08 AM by KindOne »
Logged

Zach

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #3 on: October 22, 2012, 10:54:34 AM »

I've already downloaded those (both x86 and x64 for 2005, 2008 and 2010) and I'm still getting errors.
Logged

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #4 on: November 18, 2012, 12:07:57 PM »

Denora is built with 2010 runtime.
Which module are you trying to load?
Logged

Zach

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #5 on: November 18, 2012, 02:49:29 PM »

Denora is built with 2010 runtime.
Which module are you trying to load?
The "seen" module and the "log_ctcpversion" module. I get the above error with both.
Logged

westor

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 21
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #6 on: December 28, 2012, 04:12:41 PM »

I have tryied to install any of the Denora modules in 1.4.5 and all the modules returning errors. i think all the modules must be outdated.
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #7 on: December 28, 2012, 04:19:32 PM »

The errors being?

Help us help you, provide useful info.
Logged

alice watson

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #8 on: September 03, 2014, 09:01:25 AM »

Please help I really need to get this started
I have put so much effort & gotten this fair
I just want to know how to start the service
I have edited the config but when I start the service, I get the following error
Server not started - What am I missing
Logged
Are you worried about braindumps dumps exam & Conway School of Landscape Design preparation? We offer up-to-dated HP practice questions

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: Runtime Error whenever loading module(s)
« Reply #9 on: September 24, 2014, 06:30:53 PM »

how are we supposed to know?
check the logfiles...
Logged
Pages: [1]   Go Up