Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: *** Notice -- *** TROUBLE: buffer allocation error! Increase BUFFERPOOL! ***  (Read 5020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DJ24966

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 17

I'm running Unreal 3.2.7 and after about 10 minutes, Anope just fails, and shuts down. i've searched, and have found nothing helpful here.

Can someone please give me an idea?
Logged

zEkE

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 34

[Note to admins, someone should make a sticky note for 'how to get support' since it gets requested a lot....I couldn't see it in an obvious fashion near the top...]

Have you run services in Debug mode?

Enable debug mode, run services until they crash, and post from the log. Even better (and probably in addition) if you're running on *nix, you can also provide the support staff with a backtrace using the instructions here: http://anope.info/wiki/Other:GDB
Logged

Robin Burchell

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 11

That notice is from Unreal, not Anope, and has something to do with the buffering of connections - it is likely that anope is sending more than Unreal can handle, but I don't remember specifics.
Logged

casper1256

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 39
    • http://www.chatspecial.nl

SendQ en ReceiveQ perhaps?
Logged
Network Administrator
ChatSpecial.nl

DJ24966

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 17

Well either way, I was able to get it fixed. It's been running fine since last night.
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405

For the benefit of other users, what did you do to solve the problem?
Logged

DJ24966

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 17

Forgot to add the following to my Unreal config

Code: [Select]
ulines { services.yoursite.net; };
Logged
Pages: [1]   Go Up