Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: botserv help Please  (Read 4578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

n0-g00d

  • Guest
botserv help Please
« on: August 31, 2008, 05:26:46 AM »

i have unrealircd 3.2.7
and using anope 1.7

when i assign a bot to a channel, the services freeze's because alot of commands are being ran. here's a screenshot of the commands.



not sure whats going on.
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: botserv help Please
« Reply #1 on: August 31, 2008, 09:38:51 AM »

Check your ulines.
Logged

Jobe

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1023
    • Anope IRC Services
Re: botserv help Please
« Reply #2 on: August 31, 2008, 11:28:09 AM »

Check your ulines.
^^ Then double check
Logged
Your IP: ()
My IRC Status:

Come along and visit http://www.anopequotes.org/

n0-g00d

  • Guest
Re: botserv help Please
« Reply #3 on: August 31, 2008, 02:01:50 PM »

on unrealircd.con

i have

Code: [Select]
ulines {
    services.ho0ked;
    stats.69.95.9.27;
};
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: botserv help Please
« Reply #4 on: August 31, 2008, 02:14:03 PM »

And what is the name of your services server?

I tried to look on your network but services weren't there, which suggests you're having problems.

Might be worth you coming onto irc.anope.org #anope and we'll help you there.
Logged

n0-g00d

  • Guest
Re: botserv help Please
« Reply #5 on: August 31, 2008, 02:35:38 PM »

well i have

Code: [Select]
link            services.ho0ked witch is fine, because services do start. However its only crashing when i assign a bot to a channel, keeps tryogn to send -oh modes, and laggs the service out.


also

Code: [Select]
    network-name "ho0ked";
    default-server "69.95.9.27";
    services-server "services.ho0ked";
    stats-server "stats.69.95.9.27";
    help-channel "#help";
    hiddenhost-prefix "69.95.9.27";
    cloak-keys

not sure whats wrong

Edit:

also


Code: [Select]
[09:38] -irc.ho0ked.net- *** Notice -- Possible negative TS split at link services.ho0ked (1220189937 - 1220189939 = -2)
[09:38] -irc.ho0ked.net- *** Notice -- Link services.ho0ked -> irc.ho0ked.net is now synced [secs: -2 recv: 1.443 sent: 2.282]
[09:39] U End of /STATS report
« Last Edit: August 31, 2008, 02:39:45 PM by n0-g00d »
Logged

Jobe

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1023
    • Anope IRC Services
Re: botserv help Please
« Reply #6 on: August 31, 2008, 04:57:55 PM »

Services only get lagged out like that when the ulines are wrong. So, can you give us the output of /stats U to see what your IRCd thinks your ulines are now we know what you think they are?
Logged
Your IP: ()
My IRC Status:

Come along and visit http://www.anopequotes.org/

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: botserv help Please
« Reply #7 on: August 31, 2008, 08:27:57 PM »

Check services.conf in that you haven't ulined your ircd.
Logged

n0-g00d

  • Guest
Re: botserv help Please
« Reply #8 on: September 02, 2008, 12:39:47 AM »

ok i got the bot to join a channel and stay without services crashing. However, how can i make it so the bot automatically gets Admin and operator stats on the channel when he joins?
Logged

deiks

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 139
  • Shizle my nizle
Re: botserv help Please
« Reply #9 on: September 02, 2008, 12:44:56 AM »

BotServ Bots got +oa when assigned chan by default
Logged

n0-g00d

  • Guest
Re: botserv help Please
« Reply #10 on: September 02, 2008, 02:45:15 AM »

hmm weired because when i leave #chat and then rejoin the bot rejoins and he has no mode. Just normal modes
Logged

n0-g00d

  • Guest
Re: botserv help Please
« Reply #11 on: September 03, 2008, 02:02:15 AM »

if you look at this screenshot,

it seems like the bot tries to get auto op, but it dosent.


Logged

katsklaw

  • Guest
Re: botserv help Please
« Reply #12 on: September 03, 2008, 02:45:34 AM »

looks like a desync to me.
Logged

n0-g00d

  • Guest
Re: botserv help Please
« Reply #13 on: September 09, 2008, 08:04:53 PM »

do how would i fix a desync?
Logged

Raiden

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: botserv help Please
« Reply #14 on: September 09, 2008, 08:31:52 PM »

Logged

n0-g00d

  • Guest
Re: botserv help Please
« Reply #15 on: September 10, 2008, 11:02:05 PM »

just place the .dll file in the modules folder and restart services?

because if that's the how, its not working.
Logged

Raiden

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: botserv help Please
« Reply #16 on: September 10, 2008, 11:02:44 PM »

/os modload os_tssync
/os tssync
Logged
Pages: [1]   Go Up