Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 1.7.16 - no passwords  (Read 4808 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mEh

  • Guest
1.7.16 - no passwords
« on: October 16, 2006, 09:12:33 PM »

Hey,

just a new problem... everytime i register a new nickname and try to update the database (/os update) after the registration, the given password is lost.

The anope_ns_core -> pass is also emtpy:

---
[BLOB - 0 Bytes]
---

Any idea?

Chris
Logged

Pieter Bootsma

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 189
    • http://geniusdex.net/
(No subject)
« Reply #1 on: October 16, 2006, 09:16:52 PM »

So you have MySQL enabled (correct me if i'm wrong)...

Do you have encryption enabled? (via ./Config)
Did you enable MysqlSecure in services.conf?
Logged

mEh

  • Guest
(No subject)
« Reply #2 on: October 16, 2006, 09:21:04 PM »

Hey,

MySQL -> enabled
encryption (./Config) -> disabled
MySQL Secure (services.conf) -> disabled

:)

Chris

[Bearbeitet am 16-10-2006 von mEh]
Logged

mEh

  • Guest
(No subject)
« Reply #3 on: October 16, 2006, 09:33:08 PM »

btw: just compiled 1.7.15 again with the same ./Config and services.conf -> everything works fine.

the problem only seems to exist in 1.7.16.

Just a note :).

Chris

[Bearbeitet am 16-10-2006 von mEh]
Logged

mEh

  • Guest
(No subject)
« Reply #4 on: October 17, 2006, 02:09:19 PM »

Something new?

Chris
Logged

heinz

  • Guest
(No subject)
« Reply #5 on: October 17, 2006, 04:01:45 PM »

It's already on the bugtracker and will be fixed in the next release.
Logged

Pieter Bootsma

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 189
    • http://geniusdex.net/
(No subject)
« Reply #6 on: October 18, 2006, 09:17:44 AM »

It's fixed in 1.7.17
Logged
Pages: [1]   Go Up