Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No link block  (Read 2350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Colscop

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 15
No link block
« on: April 04, 2008, 05:24:38 AM »

Yes I know it's obvious the LINK BLOCK ISN'T CORRECT. But im trying to figure out why there does'n t seem to be any problem at all.

Services
---------------
ServerName  "Services.Terminal.com"
..x...x..x... 6667 "password"

Server
-----------------
link                  Services.Terminal.com
{
        username        *;
        hostname        **.***.**.***;
        bind-ip         *;
        port            6667;
        hub             *;
        password-connect "password";
        password-receive "password";
        class           servers;
                options {
                /* Note: You should not use autoconnect when linking services */
Logged

Jan Milants

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1372
(No subject)
« Reply #1 on: April 04, 2008, 10:55:15 AM »

i seem to be missing something... what s wrong with it?
Logged
If you like me donate coins to 1FBmZVT4J8WAUMHKqpWhgNVj3XXnRN1cCk :)

Jobe

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1023
    • Anope IRC Services
(No subject)
« Reply #2 on: April 04, 2008, 02:40:29 PM »

Yeah an error or problem would be helpful, else we cant help.
Logged
Your IP: ()
My IRC Status:

Come along and visit http://www.anopequotes.org/
Pages: [1]   Go Up