Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: aliases not work  (Read 3419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sani

  • Guest
aliases not work
« on: June 17, 2007, 08:31:07 PM »

I have a problem, if I input help / ns, I get none answers from anope.

the aliases are completely in the Unreal.conf in there, written also right. The ulines also are right. But nevertheless I get on / ns help none answers.

The system
Unreal3.2.6
Anope 1.6.5
Logged

Jobe

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1023
    • Anope IRC Services
(No subject)
« Reply #1 on: June 17, 2007, 09:48:12 PM »

Add this line to unrealircd.conf:
Code: [Select]
include "aliases/anope.conf";

Then make sure "services-server" in unrealircd.conf is EXACTLY the same as your services server name (ServerName in services.conf). Bear in mind it IS case sensitive.
Logged
Your IP: ()
My IRC Status:

Come along and visit http://www.anopequotes.org/

Sani

  • Guest
(No subject)
« Reply #2 on: June 18, 2007, 04:49:54 PM »

I stood everything in the unreal.conf in there. Therefore, I don't understand this.
Everything gets along this in there

Quote

include "aliases/aliases.conf";
include "aliases/anope.conf";
ulines {
services.msi-network.de;
};


although everything stands in there, it doesn't go

[Bearbeitet am 18-6-2007 von Sani]
Logged

Jobe

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1023
    • Anope IRC Services
(No subject)
« Reply #3 on: June 18, 2007, 04:55:52 PM »

did you check services-server in your set blocks was correct like I suggested?
Logged
Your IP: ()
My IRC Status:

Come along and visit http://www.anopequotes.org/
Pages: [1]   Go Up