Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Services Crashing Please hellp  (Read 2769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

noobler

  • Guest
Services Crashing Please hellp
« on: February 14, 2007, 08:41:22 AM »

Hi,
I get errors when i will start my services.
Here is my log
Quote

[Feb 14 09:33:39 2007] Loading IRCD Protocol Module: [unreal32]
[Feb 14 09:33:39 2007] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Feb 14 09:33:39 2007] Anope 1.7.17 (1182) (ircd protocol: UnrealIRCd 3.2+) starting up
[Feb 14 09:33:39 2007] ms_rsend requested unload...
[Feb 14 09:33:39 2007] debug: trying to load core module [ms_rsend]
[Feb 14 09:33:39 2007] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Feb 14 09:33:40 2007] Databases loaded
[Feb 14 09:33:40 2007] Info: Reflecting database records.
[Feb 14 09:33:40 2007] Connected to Server 1 (84.200.242.65:6667)
[Feb 14 09:33:40 2007] trying to load [cs_appendtopic]
[Feb 14 09:33:40 2007] [cs_appendtopic] Loaded successfully
[Feb 14 09:33:40 2007] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Feb 14 09:33:40 2007] trying to load [cs_enforce]
[Feb 14 09:33:40 2007] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Feb 14 09:33:40 2007] trying to load [hs_autohost]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace: Segmentation fault detected
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace: report the following lines
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace: Anope version 1.7.17 (1182) build #1, compiled Dec 29 2006 06:55:38  M
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(0): ./services(do_backtrace+0x55) [0x806f165]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(1): ./services(sighandler+0x15c) [0x806e8dc]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(2): [0xb7fb0420]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(3): ./services(moduleAddCommand+0xd4) [0x80741b4]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(4): /home/tamcore/anope//modules/runtime/hs_autohost.so.uQAhNE(AnopeInit+0x34) [0xb7ce7aa4]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(5): ./services(loadModule+0x32d) [0x80736cd]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(6): ./services(modules_delayed_init+0xa2) [0x8072d82]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(7): ./services(init_secondary+0x468) [0x806a758]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(8): ./services(main+0xbf) [0x806ed4f]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace(9): /lib/tls/libc.so.6(__libc_start_main+0xf4) [0xb7e60974]
[Feb 14 09:33:40 2007] Backtrace: complete

Please help fast i need the Services
Logged

noobler

  • Guest
(No subject)
« Reply #1 on: February 14, 2007, 08:53:36 AM »

there was a problem with hs_autohost

[Bearbeitet am 14-2-2007 von noobler]
Logged
Pages: [1]   Go Up