Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Need setup help  (Read 4709 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

giantkin

  • Guest
Need setup help
« on: April 15, 2006, 06:41:09 PM »

(oops, have to retype, wasnt registered)

i have read readme-faq-install guide.   (and linkmaker help)  and other posts on this topic.


I am using webadmin.    i have NOW got anope to run (and stay running)  but i still have this error in the log, any help?

[Apr 15 13:32:52 2006] Loading IRCD Protocol Module: [unreal32]
[Apr 15 13:32:52 2006] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Apr 15 13:32:52 2006] Anope 1.7.14 (1023) (ircd protocol: UnrealIRCd 3.2+) starting up
[Apr 15 13:33:05 2006] ns_sendpass requested unload...
[Apr 15 13:33:05 2006] debug: trying to load core module [ns_sendpass]
[Apr 15 13:33:05 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Apr 15 13:33:05 2006] cs_sendpass requested unload...
[Apr 15 13:33:05 2006] debug: trying to load core module [cs_sendpass]
[Apr 15 13:33:05 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Apr 15 13:33:06 2006] ms_rsend requested unload...
[Apr 15 13:33:06 2006] debug: trying to load core module [ms_rsend]
[Apr 15 13:33:06 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Apr 15 13:33:08 2006] Databases loaded
[Apr 15 13:33:08 2006] Info: Reflecting database records.
[Apr 15 13:56:50 2006] FATAL: Can't connect to server: Connection timed out

**EDIT***  oops,  page refresshed was incorrect.  Anope does NOT stay running.

Latest Try, got it a bit farther, still errors above tho:

[Apr 15 16:25:00 2006] Loading IRCD Protocol Module: [unreal32]
[Apr 15 16:25:00 2006] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Apr 15 16:25:00 2006] Anope 1.7.14 (1023) (ircd protocol: UnrealIRCd 3.2+) starting up
[Apr 15 16:25:12 2006] ns_sendpass requested unload...
[Apr 15 16:25:12 2006] debug: trying to load core module [ns_sendpass]
[Apr 15 16:25:12 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Apr 15 16:25:12 2006] cs_sendpass requested unload...
[Apr 15 16:25:12 2006] debug: trying to load core module [cs_sendpass]
[Apr 15 16:25:12 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Apr 15 16:25:13 2006] ms_rsend requested unload...
[Apr 15 16:25:13 2006] debug: trying to load core module [ms_rsend]
[Apr 15 16:25:13 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Apr 15 16:25:14 2006] Databases loaded
[Apr 15 16:25:14 2006] Info: Reflecting database records.
[Apr 15 16:25:14 2006] Connected to Server 1 (127.0.0.1:7002)
[Apr 15 16:25:14 2006] trying to load [cs_appendtopic]
[Apr 15 16:25:14 2006] [cs_appendtopic] Loaded succesfully
[Apr 15 16:25:14 2006] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Apr 15 16:25:14 2006] trying to load [cs_enforce]
[Apr 15 16:25:15 2006] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Apr 15 16:25:15 2006] trying to load [ns_maxemail]
[Apr 15 16:25:15 2006] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Apr 15 16:25:15 2006] trying to load [ns_noop]
[Apr 15 16:25:15 2006] ns_noop: Loading configuration directives
[Apr 15 16:25:15 2006] ns_noop: NSAutoOPDBName is not defined in Services configuration file, using default autoop.db
[Apr 15 16:25:15 2006] ns_noop: Directive NSAutoOPDBName loaded (autoop.db)...
[Apr 15 16:25:15 2006] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Apr 15 16:25:15 2006] trying to load [os_info]
[Apr 15 16:25:15 2006] os_info: Loading configuration directives...
[Apr 15 16:25:15 2006] os_info: OSInfoDBName is not defined in Services configuration file, using default os_info.db
[Apr 15 16:25:15 2006] os_info: Directive OSInfoDBName loaded (os_info.db)...
[Apr 15 16:25:15 2006] os_info: WARNING: can not open the database file! (it might not exist, this is not fatal)
[Apr 15 16:25:15 2006] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Apr 15 16:25:15 2006] trying to load [hs_request]
[Apr 15 16:25:15 2006] hs_request loaded
[Apr 15 16:25:15 2006] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[Apr 15 16:25:15 2006] Read error from server: Success (error num: 0)
[Apr 15 16:25:16 2006] [cs_appendtopic] Unloaded succefully
[Apr 15 16:25:16 2006] hs_request un-loaded


[Edited on 15-4-2006 by giantkin]
Logged

giantkin

  • Guest
(No subject)
« Reply #1 on: April 17, 2006, 05:19:35 PM »

dang nabit!  still cant get past this, started over, got the same errors etc.  what stupid thing am i doing wrong? lol

gk
Logged

Jan Milants

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1372
(No subject)
« Reply #2 on: April 17, 2006, 07:44:02 PM »

i think services can't connect to your ircd... check link blocks and everything...
also what notices does your ircd send out ?
Logged
If you like me donate coins to 1FBmZVT4J8WAUMHKqpWhgNVj3XXnRN1cCk :)

giantkin

  • Guest
(No subject)
« Reply #3 on: April 18, 2006, 12:03:10 AM »

goin on that, i checked the .logs for anope and irc.   (by default irc.log is empty)  however the one i setup to log everything... has some errors...(returns an ip address(local) that is incorrect)

i think at compile time, it was included incorrectly... (someone else did it for me)  so will have to investigate.  

thanks for the tip.  (any others?)

gk
Logged

Jan Milants

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1372
(No subject)
« Reply #4 on: April 18, 2006, 10:47:37 AM »

check ur ircd's link block and make sure the remote server's (services) hostname is correct
Logged
If you like me donate coins to 1FBmZVT4J8WAUMHKqpWhgNVj3XXnRN1cCk :)
Pages: [1]   Go Up