Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: nickserv not responding or showing up on whois attempts. (Resolved)  (Read 9997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

csc2ya

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 1

I'm running Unreal 3.2.7, and anope 1.8.0-rc1 on Windows server 2003

Up until I restarted the machine that they're on tonight, services worked perfectly.

However, now nickserv ignores me totally, and as a result, I also can't do anything with operserv as I can't identify for my nick.

I've tried ending the anope process through task manager, deleting the nick.db file, then restarting anope, and re-registering my nick.

However, this has not worked. I don't get any sort of confirmation from nickserv that my nick has been registered (in irssi on linux - my bot on the windows machine can still identify with no problems).

The following is the log file from anope from the last time it was started. I could remove and reinstall anope again, but I want that to be a complete last resort, as I spent over 3 hours getting everything working properly yesterday.

Also, there were no logs of errors during the registration attempt from me, so it's as if it's not recieving the messages for whatever reason (in addition, if I do a whois on operserv or nickserv from irssi, nothing is returned, yet the bots show up in a /whois **, and all the other bots respond, and also show up in whois attempts. This only occurs from linux though, and nothing has changed on my laptop between the last time it worked and now.):

[Dec 31 00:46:02 2008] Every UserKey must be different. It's for YOUR safety! Remember that!
[Dec 31 00:46:02 2008] Loading IRCD Protocol Module: [unreal32]
[Dec 31 00:46:02 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
  • [Dec 31 00:46:02 2008] Loading Encryption Module:
[enc_none]
[Dec 31 00:46:02 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
  • [Dec 31 00:46:02 2008] Launching Anope into the background
    [Dec 31 00:46:02 2008] Anope 1.8.0-rc1 (1489) (ircd protocol: UnrealIRCd 3.2+) starting up
    [Dec 31 00:46:08 2008] ms_rsend requested unload...
    [Dec 31 00:46:08 2008] debug: trying to load core module
[ms_rsend]
[Dec 31 00:46:08 2008] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[Dec 31 00:46:15 2008] Databases loaded
[Dec 31 00:46:15 2008] Info: Reflecting database records.
[Dec 31 00:46:15 2008] Connected to Server 1 (192.168.1.70:6667)
[Dec 31 00:46:15 2008] trying to load [cs_appendtopic]
[Dec 31 00:46:15 2008] [cs_appendtopic] Loaded successfully
[Dec 31 00:46:15 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
  • [Dec 31 00:46:15 2008] trying to load
[cs_enforce]
[Dec 31 00:46:15 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
  • [Dec 31 00:46:15 2008] trying to load
[ns_maxemail]
[Dec 31 00:46:15 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
  • [Dec 31 00:46:15 2008] trying to load
[os_info]
[Dec 31 00:46:15 2008] os_info: Loading configuration directives...
[Dec 31 00:46:15 2008] os_info: OSInfoDBName is not defined in Services configuration file, using default os_info.db
[Dec 31 00:46:15 2008] os_info: Directive OSInfoDBName loaded (os_info.db)...
[Dec 31 00:46:15 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
  • [Dec 31 00:46:15 2008] trying to load
[hs_request]
[Dec 31 00:46:15 2008] hs_request loaded
[Dec 31 00:46:15 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
  • [Dec 31 00:46:15 2008] NickServ: (This is the bot on the windows machine) > Ace!admin@host86-129-*-*.range86-129.btcentralplus.com automatically identified for nick Ace
    [Dec 31 00:46:15 2008] Server irc2.chatnsn.org is done syncing

    Edit: I'm not sure what happened, but it now appears to be working again. This thread can be closed.
« Last Edit: December 31, 2008, 12:36:31 PM by csc2ya »
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Re: nickserv not responding or showing up on whois attempts. (Resolved)
« Reply #1 on: December 31, 2008, 02:14:02 PM »

Glad it's sorted.
Logged
Pages: [1]   Go Up