Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Bad chan.currentusers  (Read 2246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CrazyCat

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 148
    • French Eggdrop community
Bad chan.currentusers
« on: May 22, 2012, 09:29:18 AM »

Hello there, following this thread, I've a trouble with only one channel where the currentusers value has a strange behavior.
  • The channel contains only one user (service bot), chan.currentusers = 3
  • I join the chan, chan.currentusers = 5
  • I leave the chan, chan.currentusers = 4
  • I re-join, chan.currentusers = 6
  • I restart Denora, chan.currentusers = 2 (Good !)
  • I leave the chan, chan.currentusers = 1 (Good !)
  • I join, chan.currentusers = 3
  • I leave, chan.currentusers = 2
Any idea ?

There is only one channel where I've this trouble, I can't understand what happen with it.

Logged
I'm currently

Jan Milants

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1372
Re: Bad chan.currentusers
« Reply #1 on: May 22, 2012, 09:33:28 AM »

some more info ll be needed.. I assume denora is in the channel, but is there also a services botserv bot in the channel..?
Logged
If you like me donate coins to 1FBmZVT4J8WAUMHKqpWhgNVj3XXnRN1cCk :)

Hal9000

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 103
Re: Bad chan.currentusers
« Reply #2 on: May 22, 2012, 09:44:18 AM »

What irc module are you using in denora?
Logged

CrazyCat

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 148
    • French Eggdrop community
Re: Bad chan.currentusers
« Reply #3 on: May 22, 2012, 10:31:38 AM »

Denora is not on the channel, there were just the service bot.
I'm using Denora with Unreal 3.2.9 and Anope 1.8.6

I've dropped the channel and recreated it, Denora doesn't see him now...
Logged
I'm currently
Pages: [1]   Go Up