Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Forum Rules (Dutch) - Regels  (Read 4342 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
Forum Rules (Dutch) - Regels
« on: January 29, 2011, 08:28:45 PM »

Algemene Regels:

1. Dit forum word onderhouden door een community van mensen die deze service gratis leveren. Word alsjeblieft niet boos als iemand niet direct reageerd -
sommige (niet allemaal :P ) hebben een leven buiten internet!

2. Flammen/Trollen word niet getolereerd. Dit toch doen resulteerd in een ban. Meningen zijn welkom, maar wees respectvol tegenover anderen die t misschien niet met je eens zijn.

3. Post alsjeblieft geen 1 woord reacties - neem de tijd om je punt duidelijk te maken. Dit zo doen kan ook helpvol zijn voor anderen.

4. Spammen word niet getolereerd en resulteerd in een ban.

5. Illegale activiteiten worden niet getolereerd. Topics over warez en piraterij worden verwijderd en kan een ban opleveren.

6. Forum signaturen zijn toegestaan, maar advertenties en ongepast materiaal worden verwijderd. Links naar andere IRC netwerken zijn prima maar overdrijf het niet. :)

Hulp Krijgen:

1. Voor je gaat posten, lees alsjeblieft de documentatie die bij Anope en je IRCD word geleverd. Veel problemen worden veroorzaakt door mensen die de moeite niet nemen om te lezen!

2. Voor je om hulp vraagt, gebruik de zoek functie van het forum. De kans is groot dat je vraag al eerder is beantwoord.

3. Stel je vraag in het juiste forum. Het is onnodig om een vraag voor 1.8.x te stellen in het 1.9.x gedeelte.

4. Als je een vraag hebt over bepaalde commandos, consulteer alsjeblieft het ingebouwde hulp systeem voor je hier post. Anope levert ook http://www.anope.org
/docgen/ dat alle commandos voor Operserv/Chanserv/Nickserv/etc leverd.

5. Onthoud, het forum word onderhouden door vrijwilligers. ls iemand niet direct reageerd, neem het niet persoonlijk.

6. Als je hulp vraagt in een andere taal dan het Engels, probeer het alsjeblieft in het Engels te posten. Het is niet verplicht, maar je hebt eerder kans op een antwoord.

Wij behouden het recht om topics te veranderen of te verwijderen zonder opgave van schending van deze regels. De regels zijn onderworpen aan verandering op onze discretie.

** Als je deze Regels wilt vertalen in een andere taal neem alsjeblieft contact met me op :) **Thank you to schorpioen22 for translating these rules.
« Last Edit: January 29, 2011, 09:20:39 PM by Charles Kingsley »
Logged
Pages: [1]   Go Up