Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Help Getting it running  (Read 5738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Church

  • Guest
Help Getting it running
« on: July 28, 2006, 02:42:25 PM »

Ok I have been threw quite a bit of faq and documentation, but i cant get past the problem


Code: [Select]
[Jul 28 15:23:21 2006] Anope 1.7.14 (1023) (ircd protocol: UnrealIRCd 3.2+) star
ting up
[Jul 28 15:23:23 2006] ms_rsend requested unload...
[Jul 28 15:23:23 2006] debug: trying to load core module [ms_rsend]
[Jul 28 15:23:23 2006] debug: status: [6][Module Error, Error during load time o
r module returned MOD_STOP]
[Jul 28 15:23:25 2006] Databases loaded
[Jul 28 15:23:25 2006] Info: Reflecting database records.
[Jul 28 15:23:25 2006] Connected to Server 1 (localhost:6667)
[Jul 28 15:23:25 2006] trying to load [cs_appendtopic]
[Jul 28 15:23:25 2006] [cs_appendtopic] Loaded succesfully
[Jul 28 15:23:25 2006] status: [0][Module, Okay - No Error]
[Jul 28 15:23:25 2006] trying to load [cs_enforce]
[Jul 28 15:23:25 2006] status: [0][Module, Okay - No Error]
[Jul 28 15:23:25 2006] trying to load [ns_maxemail]
[Jul 28 15:23:25 2006] status: [0][Module, Okay - No Error]
[Jul 28 15:23:25 2006] trying to load [ns_noop]
[Jul 28 15:23:25 2006] ns_noop: Loading configuration directives
[Jul 28 15:23:25 2006] ns_noop: NSAutoOPDBName is not defined in Services config
uration file, using default autoop.db
[Jul 28 15:23:25 2006] ns_noop: Directive NSAutoOPDBName loaded (autoop.db)...
[Jul 28 15:23:25 2006] status: [0][Module, Okay - No Error]
[Jul 28 15:23:25 2006] trying to load [os_info]
[Jul 28 15:23:25 2006] os_info: Loading configuration directives...
[Jul 28 15:23:25 2006] os_info: OSInfoDBName is not defined in Services configur
ation file, using default os_info.db
[Jul 28 15:23:25 2006] os_info: Directive OSInfoDBName loaded (os_info.db)...
[Jul 28 15:23:25 2006] os_info: WARNING: can not open the database file! (it mig
ht not exist, this is not fatal)
[Jul 28 15:23:25 2006] status: [0][Module, Okay - No Error]
[Jul 28 15:23:25 2006] trying to load [hs_request]
[Jul 28 15:23:25 2006] hs_request loaded
[Jul 28 15:23:25 2006] status: [0][Module, Okay - No Error]
[Jul 28 15:23:26 2006] Read error from server: No such file or directory (error
num: 2)
[Jul 28 15:23:26 2006] [cs_appendtopic] Unloaded succefully
[Jul 28 15:23:26 2006] hs_request un-loaded



could any1 please help me out.

tnx
Logged

Dave Robson

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 357
(No subject)
« Reply #1 on: July 28, 2006, 02:55:46 PM »

try ./services -nofork -debug
Logged

Church

  • Guest
(No subject)
« Reply #2 on: July 28, 2006, 03:02:49 PM »

Sorry to be a total n00b, but where do i put/type this: "/services -nofork -debug" ?

tnx

btw: Im running it on Win XP SP2

Here are my .conf's
ircd and anope confs.RAR
ircd and anope confs.ZIP

[Edited on 28-7-2006 by Church]
Logged

Tom65789

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 343
    • www.t65789.co.uk
(No subject)
« Reply #3 on: July 28, 2006, 03:31:06 PM »

ok, go to start -> run

then type in "cmd" then click ok. use "cd etc\etc\" to your Anope directory

then once you are there, type this:

anope.exe -nofork -debug

Church

  • Guest
(No subject)
« Reply #4 on: July 28, 2006, 04:02:32 PM »

ok sorry for the delay.

Here is my debug info
debug.txt
Logged

Jan Milants

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1372
(No subject)
« Reply #5 on: July 28, 2006, 04:19:39 PM »

Code: [Select]
[Jul 28 17:00:17 2006] debug: Received: ERROR :Link denied (No matching link configuration) [@127.0.0.1.2144]
[Jul 28 17:00:17 2006] debug: Link denied (No matching link configuration) [@127.0.0.1.2144]
[Jul 28 17:00:17 2006] debug: Received: ERROR :Closing Link: [127.0.0.1] (Link denied (No matching link configuration))
[Jul 28 17:00:17 2006] debug: Closing Link: [127.0.0.1] (Link denied (No matching link configuration))

check your link blocks
Logged
If you like me donate coins to 1FBmZVT4J8WAUMHKqpWhgNVj3XXnRN1cCk :)

Church

  • Guest
(No subject)
« Reply #6 on: July 28, 2006, 05:08:59 PM »

tnx Guys for all teh help and replys, and a BIG thanks to Chaz, awsome stuff dewd, really appreciate it.

tnx Churchie
Logged

Charles Kingsley

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1405
(No subject)
« Reply #7 on: July 31, 2006, 09:19:54 AM »

For those interested, the link block was fine ultimately, it was however within a bank of comments thus ignored. A few other changes were implemented and I believe it now operates swimmingly. - It was also 'after a reboot' a victim of the 'cannot load module' issue known on windows, but the fix we issued works swimmingly too.
Logged
Pages: [1]   Go Up