Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Forum Rules (Dutch)  (Read 8311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Yoerger

  • Contributor
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 12
    • Fletzia Secure Services
Forum Rules (Dutch)
« on: December 29, 2013, 06:11:11 AM »

Welkom bij het Anope IRC Services Support Forum! Het is ons doel om een kindvriendelijke gemeenschap te bieden. Met dat doel voor ogen zijn de volgende regels van toepassing:

Regels

1. Geen schadelijke, beledigende, racistische, seksuele of op etnische gronden aanstootgevende, overmatige seksuele taal toegestaan. Trolling is niet toegestaan.

2. Geen reposts van verwijderde of gesloten threads of posts.

3. Post geen persoonlijke informatie van een gebruiker zonder zijn of haar uitdrukkelijke toestemming.

4. Niet voordoen als een andere persoon (inclusief beroemdheden), of valselijk aangeven dat u een Anope Teamlid bent of een vertegenwoordiger van een andere gemeenschap.

5. Niet proberen de werking of functionaliteit te verstoren, of in te breken op de servers die bijdragen tot Anope Services, of bestanden te uploaden of een link plaatsen naar een virus of schadelijke gegevens.

6. Post geen enkele storende of anderszins groteske inhoud op de forums. Dit omvat maar is niet beperkt tot gewelddadig materiaal, choquerende beelden, sexueel aanstootgevende of anderszins walgelijk video's.

7. Post geen materiaal die in strijd is met de lokale, nationale en internationale wetten.

8. Post geen afbeeldingen of tekst die samenhangen met seks en pornografie.

9. Alle profielgegevens, inclusief (maar niet beperkt tot): Handtekeningen, Avatars, Aangepaste Profiel-Velden, en uw accountgebruikersnaam MOETEN aanvaardbaar zijn.

10. Door het aanmaken van een account, stemt u ermee in dat wij kunnen gebruik maken van cookies voor een betere gebruikservaring.


Handige Tips

1. Vermijd het plaatsen van posts in de verkeerde sectie.

2. Voel je vrij om het niet eens te zijn, maar wel on-topic blijven.

3. Als u een probleem hebt met iemand, los het op via privé berichten. Niet posten op het forum hierover.

4. Meld posts dat je vindt dat mogelijk in strijd is met dit reglement, of die niet gepast zijn.


Forum Ondersteuning

1. Voor het posten, lees de documentatie die wordt meegeleverd met Anope en je IRCd. Veel problemen worden veroorzaakt doordat mensen de moeite niet nemen om te lezen!

2. Voor het vragen om hulp, doorzoek het forum. De kans is groot dat uw vraag al is beantwoord.

3. Als u vraagt hoe u bepaalde commando's moet doen, stuur dan een bericht naar de juiste service voor hulp (bijvoorbeeld: /msg NickServ HELP). Bekijk ook onze wiki: http://wiki.anope.org/

4. Vergeet niet dat het forum wordt onderhouden door vrijwilligers. Als iemand niet direct antwoord, niet persoonlijk opvatten!

5. Als je vraagt om ondersteuning in een andere taal dan Engels, probeer het te vertalen naar het Engels. Dit is niet verplicht, maar je krijgt dan mogelijk sneller een reactie.Als u vragen hebt over deze richtlijnen of je mening wil geven, aarzel dan niet om contact op te nemen met: team@anope.org

Houd er rekening mee dat, hoewel wij het onze belangrijkste prioriteit maken om u in te lichten wanneer deze richtlijnen worden gewijzigd, dat u ermee akkoord gaat dat u regelmatig deze richtlijnen komt nazien. Bij het betreden van Anope Services gaat u akkoord deze richtlijnen op te volgen. U begrijpt ook dat wij actie ondernemen, op elk moment, om welke reden dan ook, zoals wij nodig achten voor het beheer van onze diensten.
Logged
Yoerger
Support Contributor / Wiki Administrator
Anope IRC Services
Pages: [1]   Go Up