Anope IRC Services

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: error linking 1.9.0.p1  (Read 4053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mike

  • Anope User
  • Offline Offline
  • Posts: 33
error linking 1.9.0.p1
« on: May 05, 2009, 11:13:46 AM »

I'm trying to use this one for the updated patches but i keep getting errors trying to link it to InspIRCd 1.2

Tue May  5 04:56:53 2009: LINK: Finished bursting to services.mynet.com.
Tue May  5 04:56:53 2009: LINK: Sent ERROR to services.mynet.com: Command (00A ENDBURST) from unknown prefix (00A)! Dropping link.
Tue May  5 04:56:53 2009: LINK: Server services.mynet.com split: Remote host closed the connection
Tue May  5 04:56:53 2009: LINK: Netsplit complete, lost 8 users on 1 servers.

May 05 04:57:17.958075 2009] Read error from server: Invalid argument (error num: 22)
[May 05 04:57:17.958246 2009] debug: Sent: :00A SQUIT services.my.com :Read error from server: Invalid argument (error num: 22)

[May 05 04:57:17.956699 2009] debug: Received: :542 ADDLINE Z 98.178.154.31 Mike 1241654 0 :goodbye
[May 05 04:57:17.956734 2009] debug: unknown message from server (:542 ADDLINE Z 98.178.154.31 Mike 124654 0 :goodbye-asshole)
[May 05 04:57:17.956795 2009] debug: Received: :542 ENDBURST
[May 05 04:57:17.956826 2009] debug: unknown message from server (:542 ENDBURST)
[May 05 04:57:17.956980 2009] debug: Received: ERROR :Command (00A ENDBURST) from unknown prefix (00A)! Dropping link.
[May 05 04:57:17.957016 2009] debug: unknown message from server (ERROR :Command (00A ENDBURST) from unknown prefix (00A)! Dropping link.)
gdb
[May 05 05:04:44 2009] Anope 1.9.0-p1 (2277) (ircd protocol: InspIRCd 1.2) starting up
[May 05 05:04:44 2009] Services terminating on signal 5
[May 05 05:04:48.002297 2009] Start to read conf services.conf
[May 05 05:04:50.030641 2009] debug: Received: CAPAB START
[May 05 05:04:50.031130 2009] debug: Received: CAPAB MODULES m_banexception.so,m_blockcaps.so,m_blockcolor.so,m_chanprotect.so,m_chghost.so,m_chgident.so,m_cloaking.so,m_commonchans.so,m_globops.so,m_hidechans.so,m_invisible.so,m_nickflood.so,m_nicklock.so,m_noctcp.so,m_nokicks.so,m_nonicks.so,m_nonotice.so,m_remove.so,m_sanick.so,m_services_account.so,m_shun.so,m_stripcolor.so,m_svshold.so,m_watch.so
[May 05 05:04:50.031718 2009] debug: Received: CAPAB CAPABILITIES :NICKMAX=32 HALFOP=1 CHANMAX=65 MAXMODES=20 IDENTMAX=31 MAXQUIT=256 MAXTOPIC=308 MAXKICK=256 MAXGECOS=129 MAXAWAY=201 IP6NATIVE=0 IP6SUPPORT=1 PROTOCOL=1200 PREFIX=(qaohv)~&@%+ CHANMODES=be,k,Fl,BCMNQRSTcimnpst SVSPART=1
[May 05 05:04:50.031779 2009] debug: Received: CAPAB END
[May 05 05:04:50.031927 2009] debug: Received: SERVER chat.mynet.com  0 542 :Chat Network
[May 05 05:04:50.031967 2009] debug: Server introduced (chat.mynet.com)
[May 05 05:04:50.031996 2009] Creating chat.mynet.com(542) uplinked to services.mynet.com
[May 05 05:04:50.032027 2009] debug: Emitting event "server_connect" (1 args)
[May 05 05:04:50.032087 2009] debug: Received: :542 BURST 1241517890
[May 05 05:04:50.032121 2009] debug: unknown message from server (:542 BURST 1241517890)
[May 05 05:04:50.032615 2009] debug: Received: :542 VERSION :InspIRCd-1.2 chat.mynet.com :FreeBSD ircd7.thehostbusters.com 5.4-RELEASE (InspIRCd-1.2.0a6+Tuxer) [FLAGS=0,kqueue,542]


(gdb) bt full
No stack.
(gdb) bt full
No stack.
(gdb)
Any ideas? if you need more info let me know.
Logged

Naram Qashat

  • Team
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 192
    • CBX's Sprite Animations
Re: error linking 1.9.0.p1
« Reply #1 on: May 05, 2009, 06:26:13 PM »

You know, I think it'd be more helpful to all of us if you went on IRC and asked these questions so we can help you in real time.  All these posts you keep making are not helping at all, since it's harder to debug anything through the forums when you have this large an issue.  I don't even know how you are experiencing some of these issues.
Logged
Pages: [1]   Go Up